Hopp til innholdet

UV og Infarød LED Strip – Til Lokaler, Plantevekst, Fest

Led striper med UV lys eller Infarød er enkle å montere og skaper en kul effekt i festlokaler, lasertag, bowling eller til mer nyttige formål som plantevekst og lysterapi. Disse led stripene er optimalisert for en spesifikk bølgelengde lys som enten vil være UV eller nær infarød. Disse kan enkelt monteres ved å tape dem opp direkte eller i en profil for å skape en unik og kul lyseffekt.

Den store fordelen med UV og infarødt lys på led-strips er den store fleksibiliten man har ved installasjonen. Denne er enkel å montere inn i ett rom, enten i tak eller langs vegger og utstyr der du måtte trenge den.

UV lys til fest og selskapslokaler eller plantevekst/LEDlyskilder.no
Enkel montering med tape/LEDlyskilder.no

UV lys er perfekt for å skape en annerledes lyssetting i mørke rom eller kan også benyttes til å stimulere plantenes vekst. Mens infarødt lys er mye brukt innen lysterapi, spesielt mot leddsmerter. Ved å bruke lysterapi kan man enten lede kroppen til å øke metabolismen i et stort område, for total cellulær forbedring i kroppen, eller fokusere på et spesifikt område med skade eller smerte.

Infarød led strips for lysterapi /LEDlyskilder.no

Les gjerne mer om Warmdim LED Strip – Skap et koselig og varmt lys med dim to warm led strip, Designlysbrytere – Styr lyset med stil eller Rett i isolasjon downlight – Perfekt for ettermontering