Hopp til innholdet

Designlysbrytere – Styr lyset med stil

Det finnes flere leverandører på markedet som har spesialisert seg på lysbrytere med et funksjonelt design tilpasset interiørtrender og en moderne livsstil.

Lysramme montert i en hjemmekino – Elko Plus /Elektroimportøren.no

Moderne lysbrytere

Dobbel Layer lysbrytere fra Elko /Elektroimportøren.no

Vi bruker mye tid på å planlegge hjemmene våre. Både når det gjelder farger, stil og design. Mange er ikke klar over at det finnes en rekke alternativer til lysbrytere, termostater og stikkontakter enn de vanlige hvite som vi ser i de fleste norske hjem. Designlysbrytere gir et eksklusivt preg og tilfører boligen et helhetlig inntrykk. 

 Designlysbrytere gir et eksklusivt preg.

Lysbrytere og rammer i metall og stein – Dobbel Layer /Elektroimportøren.no
Lysbrytere og rammer i metall og stein – Dobbel Layer /Elektroimportøren.no

Designbrytere med smarte funksjoner

Flere av våre leverandører tilbyr brytere og stikkontakter i ulike farger, former og med smarte funksjoner. Det er for eksempel mulig å matche rammene bak bryterne til andre detaljer i boligen. Med smarthusfunksjoner kan mange av bryterne også forhåndsinnstille og fjernstyre lys og varme fra mobilen eller smarthuspanel, for en litt enklere hverdag.

Sort matt – moderne & ekslusivt /Elektroimportøren.no

Les gjerne mer om Stikkontakter langs store vinduer – Stikkontakter i Gulv, Nedtrapper til komfyr – Komfyr og steketopp på samme kurs eller Billige LED Strips – Som fremdeles fungerer bra.


Bygg dine egne lamper /Lampedeler.no