Hopp til innholdet

Warmdim LED Strip – Skap et koselig og varmt lys med dim to warm led strip

Warmdim eller dim to warm er en lysteknologi som har vært rundt i noen år i downlights allerede, men nå kommer også teknologien til LED-strips noe som skaper flere spennende muligheter innen belysning.

Nylig var jeg hos en kunde som ønsket et alternativ til belysning på soverommet. Med bare én taklampe, skråtak og helvegg langsgående veggkommode begrenset det endel muligheter, men ved å installere en warmdim ledstripe bak sengen fikk kunden både godt lys til rydding og rengjøring, men også et koselig, dimbart bakgrunnslys før leggetid.

En stor fordel med warmdim led-strip på soverommet er at når man dimmer ned lyset fjerner man samtidig ekstra mye av det blålige fargespekteret i lyset. Blått lys har vist seg å forstyrre melatonin produksjonen, noe som igjen kan påvirke søvnkvaliteten og hvor lett man sovner om kvelden.

Warmdim led-strip på soverom skaper et varmt og koselig lys /Elektroimportøren.no

Dersom du i perioder ønsker et klarere og hvitere lys kan man simpelthen dimme opp led-stripen og få et klart, hvitt lys.

Gir hvitt og klart lys når man dimmer opp /Elektroimportøren.no
Montering av led strip bak seng i spilevegg /Elektroimportøren.no

Til alle ledstrips behøver man en led-driver. Disse er ofte store og avlange og i dette tilfellet fikk jeg skjult den på innsiden av skapet.

Warmdim led-strip /Elektroimportøren.no

Les gjerne mer om Billige LED Strips – Som fremdeles fungerer bra og RGBW LED Strips – Dekorativ belysning til bar og hjem. Les også tips om å få det koselig i hjemmet Pyntelykt og lykter innendørs – Gjør det fint med lys.