Hopp til innholdet

Billige LED Strips – Som fremdeles fungerer bra

LED strips er en kjempefin måte å lyse opp hjem og innredning på og mulighetene er mange. Med LED strips kan man plassere lyset inn under møbler og innredning, langs sengekanter eller nedforet tak for å skape et delikat indirekte lys.

Når man velger LED strips behøver man nødvendigvis ikke å kjøpe de dyreste produktene, det avhenger litt av hva man planlegger å bruke det til. Den største forskjellen av led-strips utifra pris er kvaliteten på led-diodene, dimbarhet og tetthet i plassering.

Komplett kit til kun 650 kroner /Elektroimportøren.no

Rimelige og billige led strips vil ofte ha færre led-dioder pr meter kontra noen som koster litt mer, men om disse skal plasseres i rom som ikke brukes så ofte eller som fargeskiftende led-lys under datapulten til barnet behøver man ikke å gå for de dyreste modellene på markedet.

Denne led-strips modellen har fargeskiftende led, men til en svært lav pris. Kun omtrent 360 kroner for 10 meter led strips. I tillegg til denne trenger man en driver og gjerne en fjernkontroll, men allikevel kommer man unna med hele handelen for under tusenlappen på ledlyskilder.

Rimelig 24V farget LED strips /LEDlyskilder.no

Et annet godt produkt er denne sprutsikre varianten som er dekket av et lag gummi som holder vann og fukt unna sårbare komponenter. Perfekt for installasjon i våtrom, på kjøkken eller utendørs. Denne varianten kommer også i en billigere versjon uten sprutsikkerhet som kan brukes i tørre rom.

Sprutsikker led strips /LEDlyskilder.no

Skal man derimot installere led-strips i taket i stuen eller på soverom og i trapp kan det være lurt å velge litt mer kvalitetsprodukter først som sist. Ikke bare vil levetid ofte være bedre, men også lysspredning og kvaliteten på lyset (fargespekteret) og fargegjengivelse vil være mye bedre på led-strips som koster mer.

Denne stripsen fra norske Qlight er noe jeg som elektriker er veldig fornøyd med og bruker ofte i installasjoner hos kunder. Jeg er godt kjent med kvaliteten og vet at fargegjengivelse, styrke, jevnhet og dimbarhet er veldig god.

LED strips fra Qlight /Elektroimportøren.no

For deg som vil ha litt ekstra funksjoner og kunne styre lys og farger via mobil på en enkel måte vil HUE systemet fra Phillips være et godt alternativ. Disse koster litt mer enn de billigste variantene, men så får man ekstra mange funksjoner og muligheter igjen.

Hue Lightstrip /Elektroimportøren.no

Les gjerne mer om Rett i isolasjon downlight – Perfekt for ettermontering, Ledninger med farge – Lampeledning i tekstil og stoff eller RGBW LED Strips – Dekorativ belysning til bar og hjem.